به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامي؛

پنجمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» منتشر شد

معارف حکمی

«معارف حکمی جامعه» یک نشریه علمی تخصصی با موضوع فلسفه است که به تازگی پنجمین شماره آن به همت پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شده است.

به گزارش روابط عمومی، پنجمین شماره نشریه علمی تخصصی «معارف حکمی جامعه» با مدیر مسئولی و سردبیری حجت الاسلام والمسلمین مجید ابوالقاسم زاده روانه مجامع علمی کشور شد.

در این شماره مقالاتی با عناوین زیر درج شده است:

1- بررسی معنای حرفی وجود رابط و نقش آن در نظریه وحدت شخصی وجودمحمدسربخشی

2- پیامدهای انسان شناختی و معادشناختی دیدگاه صدرالمتألهین درباره نفسسحر کاوندی

3- بررسی انتقادی ارادی نبودن دخالت پیش فرض­ها در هرمنوتیک فلسفی براساس نظریه ارجاع به علم حضوریلیلا محسنیان، مهدی احمدخان بیگی

4- بررسی تناقض دو اصل پایستگی تکانه دکارت و پایستگی انرژی لایب نیتس براساس طبیعیات ابن سینارضا حاج ابراهیم، مرضیه صادقی رشتی، رضیه برجیان

5- تحلیل ارکان معرفت شناسی اشراقی و تأثیر آن در اندیشه های اسلامیفاطمه شریف فخر

6- بررسی ادله وجود تبعیت از خدااحمد فربهی

نشريه «معارف حکمي جامعه» در صدد دريافت رتبه علمي پژوهشي از کميسيون نشريات علمي حوزه است. مقالات پذیرش شده افزون بر چاپ در نشریه، به‌عنوان مقاله سفارشی دارای حق‌التالیف است.

این نشریه آماده دریافت مقالات در موضوعات فلسفي است. علاقه‌مندان می‌توانند مقاله‌های تألیفی خود را با ثبت نام در سامانه نشریه به نشانی http://mhj.jz.ac.ir بارگذاری نمايند.

علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در روزهای غیرتعطیل از ساعت 8-12 با شماره تلفن 32112224 تماس بگیرند.