بصیرت، زمان‌شناسی و تشخیص وظیفه از ویژگی‌های شهیدان فهمیده و علی وردی بود

صرافی زاده

استاد صرافی زاده گفت: درسی که شهیدان محمدحسین فهمیده و آرمان علی وردی به ما دادند، بصیرت، زمان شناسی و تشخیص وظیفه بود.

به گزارش روابط عمومی، سومین نشست تربیتی تبیین سیره علما و شهدا با موضوع «سیره عملی شهید محمدحسین فهمیده و شهید آرمان علی وردی» از سوی اداره تربیتی و همکاری کانون شاهد و ایثارگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این نشست که تشکیل شد، سرکار خانم صرافی زاده استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن یاد و خاطره شهدا به ویژه شهید محمدحسین فهمیده و شهید آرمان علی وردی، تصریح کرد: توجه به زمان شناسی و تشخیص وظیفه از جمله ویژگی‌های این دو شهید بزرگوار بوده است.

استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: تلاش برای عطش بیشتر جهان برای امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف از دیگر ویژگی‌های شهید محمدحسین فهمیده و شهید آرمان علی و وردی بود.

صرافی زاده تأکید کرد: درسی که شهیدان محمدحسین فهمیده و آرمان علی وردی به ما دادند، بصیرت، زمان شناسی و تشخیص وظیفه بود.