گزارش تصویری/ بازدید دبیر شورای عالی و مدیر حوزه علمیه خراسان از جامعه الزهرا علیهاالسلام

بازدید دبیر شورای عالی و مدیر حوزه علمیه خراسان از جامعه الزهرا علیهاالسلام (11)

حجت الاسلام والمسلمین فرزانه دبیر شورای عالی و حجت الاسلام والمسلمین خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان و شماری از معاونان ایشان از جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید و با مدیر و معاونان و برخی مسئولان این موسسه علمی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی، حجت الاسلام والمسلمین خیاط مدیر حوزه علمیه خراسان به همرا معاونین، دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان و مسئول دبیرخانه این شورا در سفری به قم از جامعه الزهراء بازدید کرد.
در این سفر موضوع عقد تفاهم نامه فی مابین با محورهای آموزش، پژوهش و امور فرهنگی از جمله تبلیغ مورد توافق و تاکید قرار گرفت.
گفتنی است پیش از این مدیر جامعه الزهراء به همراه گروهی از معاونین و مسئولین جامعه در سفری به مشهد مقدس با مسئولین این حوزه دیدار نموده بودند.