پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به تولیت جدید مسجد مقدس جمکران

اجاق نژاد

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی، انتصاب حجت الاسلام والمسلمین اجاق نژاد به تولیت مسجد مقدس جمکران را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

حضور محترم حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای اُجاق نژاد (زیدعزّه)

سلام علیکم

خدمت‌گزاری در مسجد مقدس جمکران که معطر به رائحه انتظار حضرت بقیه الله الاعظم و امید آرزومندان ظهور است، فرصت و افتخاری وصف ناشدنی است.

بدین‌وسیله انتصاب شایسته حضرتعالی را از سوی رهبر معظم انقلاب(مدظله العالی) به سمت «تولیت مسجد مقدس جمکران» که بیانگر حسن اعتماد معظم له به جنابعالی می‌باشد صمیمانه تبریک عرض می‌نمایم و برای شما و مجموعه همکاران مسجد مقدس جمکران، موفقیت، رشد و بالندگی روزافزون آرزو دارم.

بدیهی است جامعه‌الزهرا(علیها‌السلام) به عنوان بزرگترین حوزه علمیه خواهران در جهان تشیع با همه ظرفیت‌های خود در عرصه‌های مرتبط با بانوان همچون گذشته در خدمت اهداف والای آن مسجد مقدس خواهد بود.

از درگاه خداوند منان، توفیقات روزافزون همراه با توجهات حضرت ولی‌عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای حضرتعالی و همکاران محترم مسئلت دارد.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام