جلسه توجیهی طرح جذب و تربیت مدرس و مبلغ جهت اعزام به دانشگاه‌های کشور

جلسه  توجیهی جذب و تربیت مدرس و مبلغ جامعه الزهرا

جلسه توجیهی طرح جذب و تربیت مدرس و مبلغ خواهر جهت اعزام به دانشگاه‌های کشور به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه توجیهی طرح جذب و تربیت مدرس و مبلغ خواهر جهت اعزام به دانشگاه‌های کشور از سوی اداره کل تبلیغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری سازمان بسیج دانشجویی کشور برگزار می‌شود.

این جلسه جهت توانمندسازی طلاب و مبلغان در نظر گرفته شده و فرصتی برای نقش آفرینی موثر، جذب و تربیت مدرس و مبلغ خواهر جهت اعزام به دانشگاه‌های کشور است.

در این جلسه، حجت‌الاسلام والمسلمین مطلبی پور به تبیین این مسئله می‌پردازد و طلاب سطوح ۳ و ۴ می‌توانند در این جلسه شرکت کنند.

این جلسه روز یکشنبه 16 مهر ساعت 11 در سالن اجتماعات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی (ره) تشکیل می‌شود.

طلاب و مبلغان استان قم می‌توانند به صورت حضوری در این جلسه حضور داشته باشند، همچنین طلاب ومبلغان کل کشور به صورت مجازی می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/JamiatAlZahra در این جلسه شرکت کنند.