اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند؛

مسابقه آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی جدید ویژه طلاب

مسابقه آیین آغاز سال تحصیلی

مسابقه آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی جدید برگرفته از سخنان سخنرانان مراسم ویژه طلاب برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مسابقه برنامه افتتاحیه آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران از سوی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

سوالات این مسابقه از بیانات آیت الله علیدوست عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، سرکار خانم برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام‌والمسلمین فاضل مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران استخراج شده است.

علاقه مندان می توانند با پاسخ به 5 سوال زیرو ارسال پاسخ‌ها به آیدی اداره تربیتی tarbiatejz@ در این مسابقه شرکت کرده و از جوایز آن بهره‌مند شوند.

سوالات مسابقه برنامه آیین افتتاحیه آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه خواهران در سال تحصیلی 1403-1402

1. در حدیث پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم که آیت الله علیدوست در مورد عظمت کار طلاب قرائت کردند، دو ماموریت بزرگ طلاب ................ و ............. می باشد.

الف) محبوب کردن بندگان نزد یکدیگر و محبوب کردن خدا نزد بندگانش

ب) محبوب کردن بندگان نزد خدا و محبوب کردن خدا نزد بندگانش

ج) محبوب کردن خانواده و عیال نزد مردان و محبوب کردن بندگان نزد خدا

د) رسیدگی به امور اعتقادی مردم و شناخت راههای نفوذ شیطان

*******************************

2. آیت الله علیدوست بیان داشتند که: بانوان طلبه با مدیریت خانواده، حفظ عفت وهمچنین فعالیت در عرصه علم و دین چه تفکری را در جامعه اصلاح می کنند؟

الف)تفکر فمنیستی

ب)تفکر تضاد نما

ج)تفکر جدایی دین از سیاست

د) تفکر مادی گرایانه

*******************************

3. از جمله مهارت هایی که سرکار خانم برقعی زید عزها برای زمینه سازی تهذیب، تحصیل و کارآمدی طلاب توصیه کردند کدام مهارت ها می باشد؟

الف) مهارت ابراز وجود، مهارت دوست یابی، مهارت های هنری

ب) مهارت برنامه ریزی، حل مساله و روابط موثر اجتماعی

ج) مهارت ترک گناه، مهارت تقوا محوری ومهارت سخنوری

د) مهارت خودآگاهی، مهارت دوست یابی و مهارت کنترل هیجانات

*******************************

4. با توجه به سخنان حجت‌الاسلام‌والمسلمین فاضل که پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم هدف از رسالت خود را معلمی و هدایت مردم بیان می کردند، انجام چه عملی را ادامه راه پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم معرفی نمودند؟

الف) جهاد با نفس

ب) علم آموزی

ج) ایجاد مودت بین مومنان

د) خوش خلقی

5. طلبه عزیز کدام بخش از برنامه آیین افتتاحیه برای شما جذاب تر و اثربخش تر بود؟چرا؟

ارسال پاسخ‌ها به آیدی اداره تربیتی tarbiatejz@ در پیام رسان ایتا