به همت آموزشگاه تخصصی قرآن هدی انجام می شود؛

آغاز ثبت نام دوره های پیش نیاز تربیت معلم قرآن کریم

آموزشگاه قرآنی هدی

ثبت نام دوره های پیش نیاز جهت شرکت در طرح تربیت معلم قرآن کریم آموزشگاه تخصصی قرآن هدی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره های پیش نیاز جهت شرکت در طرح تربیت معلم قرآن که به صورت حضوری  و مجازی (آنلاین) برگزار خواهد شد شامل رشته های زیر است:

1- دوره روخوانی و روانخوانی در ۲۴ جلسه آموزشی با تدریس کتاب روخوانی و روانخوانی نوشته استاد علی قاسمی.

2- دوره تجوید سطح یک در ۲۴ جلسه آموزشی با تدریس کتاب تحسین التلاوه نوشته استاد علی قاسمی.

3- دوره تجوید سطح دو در ۳۶ جلسه آموزشی با تدریس کتاب قرائت دو نوشته استاد علی قاسمی.

4- دوره صوت و لحن ترم یک و ترم دو، هر ترم ۱۲ جلسه آموزشی با تدریس هفت دستگاه از الحان و نغمات.

5- دوره مفاهیم در۳۶ جلسه آموزشی با تدریس سه جلد کتاب نوشته استاد صفایی هرندی و استاد علامی.

بهرمندی از اساتید مجرب و با اخلاق، پرداخت شهریه دوره در دوقسط، گواهینامه پایان دوره معتبر بعد از قبولی، آموزشی تخصصی و با کیفیت، برگزاری کلاس ها بعد از به حد نصاب رسیدن به صورت حضوری و مجازی و توان افزایی برای شرکت در دوره های تربیت معلم حفظ، تربیت معلم روخوانی، تربیت معلم تجوید از مزایای شرکت در این دوره هاست.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام همه روزه از ساعت 8 تا 12 با شماره 32112171-025 تماس بگیرند و برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال آموزشگاه تخصصی قرآن هدی به نشانی      https://eitaa.com/hodaqoran مراجعه کنند.