هم اکنون؛

آغاز «آیین مشترک آغاز سال تحصیلی جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران»

آیین آغاز سال تحصیلی

آیین مشترک آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران با قرائت پیام حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی و سخنرانی آیت الله علیدوست در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین مشترک آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حوزه‌های علمیه خواهران امروز (سه شنبه، 4 مهر) با حضور نماینده مقام معظم رهبری، بیوت مراجع عظام تقلید، اعضای جامعه مدرسین، شورای سیاستگذاری حوزه‌های علمیه خواهران و برادران، شورای عالی حوزه، هیئت امنای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، علما و فضلا، مدیران و مسئولان نهادهای حوزوی و دانشگاهی، اساتید و بانوان طلبه حوزه‌های علمیه در تالار بیداری اسلامی آغاز شد.

آغاز این مراسم، پس از قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط فرزند یکی از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با پیام حضرت آیت الله العظمی مکارم شیرازی است که توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین ارسطا قرائت می‌شود.

در ادامه مراسم، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجتبی فاضل مدیر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به سخنرانی می‌پردازند.

سخنران ویژه این مراسم، حضرت آیت الله ابوالقاسم علیدوست، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم است.

در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از بوم‌های ایده پردازی طلاب ورودی در دوره راه روشن به همراه معرفی برخی استعدادها و ظرفیت‌های طلاب؛ معرفی بانوان شهیده جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، میزگرد انگیزشی با حضور یکی از اساتید و سه طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران برگزار می‌شود.