آغاز ثبت نام آموزشگاه قرآن هدی برای دوره طلایی حفظ تخصصی

حفظ یکساله

دوره حضوری و مجازی حفظ قرآن در یک تا سه سال از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی ویژه خواهران برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، آموزشگاه تخصصی قرآن هدی دوره طلایی حفظ قرآن یکساله، دو ساله و سه ساله را برگزار می کند.

این دوره ها ویژه خواهران استان قم از 13 تا 40 سال است که به صورت حضوری و مجازی از ابتدای شهریورماه برگزار و اجرا می شود.

آموزش سه بعدی قرآن، آموزش تجوید، آموزش ترجمه و مفاهیم، اخذ مدرک درجه 3 حفظ معادل لیسانس و برگزاری برنامه های فرهنگی مانند اردو و مسابقهاز مزایای این دوره است.

علاقه مندان می توانند برای ثبت نام از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا 12 با شماره 02532112171 تماس و برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال تخصصی آموزشگاه قرآن هدی در پیام رسان ایتا به نشانی  https://eitaa.com/joinchat/4229038132C157ae776a7 مراجعه کنند.