راه‌اندازی دیوار افتخارات هنری – رسانه ای طلاب جامعه‌الزهرا(س)

تبلیغ نوین

دیوار افتخارات هنری – رسانه ای طلاب (ایرانی و غیرایرانی) جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به ثبت حدود600 اثر از افتخارات و جوایز طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جشنواره‌ها، همایش‌ها، مسابقات و کنفرانس‌ها در سامانه تبلیغ نوین، عنوان کرد: یکی از برنامه‌های اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی، بهره مندی از ظرفیت‌های موجود طلاب در مسیر حرکت‌های هسته‌های محوری طلاب در تهیه تولیدات رسانه ای با موضوعات روز، تاثیرگذار و حرفه ای است.

رئیس اداره تبلیغ در رسانه‌ها و فضای مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه با اشاره به اینکه سرمایه انسانی مایه رشد و تعالی بالنده در هر مجموعه ای است، اعلام کرد: بانوان طلبه جهت تهیه دیوار افتخارات طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دسته‌بندی افتخارات غرورآفرین طلاب، به سامانه تبلیغ نوین به آدرس http://novin.jz.ac.ir مراجعه کرده و ضمن تکمیل پرونده در قسمت افتخارات و توانمندی‌ها، جوایز ملی و فراملی خود را ثبت نمایند.

حکمت نیا یادآور شد: طلاب می‌توانند ایده‌های خود را جهت طراحی دیوار افتخارات به نشانی الکترونیکی tabligh-it@jz.ac.ir ارسال کنند.