برگزاری مراسم جشن مباهله در سرای حضرت خدیجه(س)

photo_2023-07-13_13-54-48

به مناسبت فرارسیدن روز مباهله، مراسم جشن  در سرای حضرت خدیجه علیها السلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، هم زمان با فرا رسیدن ۲۴ ذی الحجه روز عید بزرگ مباهله، مراسم جشن و شادی با سخنرانی و مدیحه سرایی استاد ارجمند خانم صرافی در جمع طلاب بین الملل خوابگاهی برگزار شد.

خانم صرافی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: در این روز بزرگ، اتفاقات مهمی رخ داده از جمله بخشش انگشتر توسط امیرالمومنین علیه‌السلام در رکوع و نزول آیه ولایت «إِنَّمَا وَلِيُّكُمُ اللّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُواْ الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلاَةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ» (مائده/۵۵)، نزول آیه تطهیر و صدور حدیث شریف کساء و نزول سوره مبارکه انسان (هل اتی) در شأن پنج تن آل عبا علیهم السلام.

استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن  بیان امکانات شیطان، گفت: امکانات طرفداران و دوستداران عترت آنقدر عمیق و وسیع است که اگر دقت کنیم و توسل به اهل بیت علیهم السلام به ویژه وجود مقدس حضرت حجت عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف داشته باشیم، بر شیاطین پیروز خواهیم شد.

پس از مراسم، به سفارش استاد، نماز روز مباهله به صورت دسته جمعی اقامه شد.