تشکیل جلسه کارگروه فرهنگی ستاد اربعین قم در جامعه الزهرا

کارگروه فرهنگی ستاد اربعین

کارگروه فرهنگی ستاد اربعین قم در جلسه ای به بررسی ظرفیت های فرهنگی استان قم برای برگزاری باشکوه این رویداد معنوی پرداخت.

تشکیل جلسه کارگروه فرهنگی ستاد اربعین قم در جامعه الزهرا

به گزارش روابط عمومی، جلسه کارگروه فرهنگی ستاد اربعین استان قم با حضور سرکار خانم برقعی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و حجت الاسلام والمسلمین کریمی مسئول کارگروه فرهنگی در این موسسه علمی برگزار شد.

در این جلسه ظرفیت های مختلف فرهنگی استان قم جهت برگزاری باشکوه همایش جهانی اربعین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سرکار خانم برقعی در این جلسه با اشاره فرصت بی بدیل اربعین برای فعالیت های فرهنگی و تبلیغی و تاثیرگذاری بالای آن به تبیین ظرفیت های جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در عرصه های فرهنگی، تبلیغی، مشاوره و آموزش مهارت های مختلف در دوره های کوتاه مدت پرداخت.

در ادامه جلسه برنامه های سازمان ها و نهادهای مختلف برای بزرگداشت غدیر و مساله مهدویت مورد بررسی قرار گرفت.

اهدای تربت مضجع امام حسین سلام‌الله‌علیه و نگین نفیس انگشتری به مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام حسن ختام این جلسه بود.