برگزاری نشست «جایگاه حسن فعلی و فاعلی در ارزشمندی اخلاقی افعال از منظر آیت‌الله مصباح یزدی»

نشست علمی علامه مصباح - Copy

نشست علمی «جایگاه حسن فعلی و حسن فاعلی در ارزشمندی اخلاقی افعال از منظر آیت‌الله مصباح یزدی(ره)» به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی «جایگاه حسن فعلی و حسن فاعلی در ارزشمندی اخلاقی افعال از منظر آیت‌الله مصباح یزدی(ره)» به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و با همکاری دبیرخانه همایش بین المللی علوم انسانی اسلامی در اندیشه علامه مصباح یزدی(ره) برگزار می‌شود.

در این نشست علمی، سرکار خانم خدیجه سپهری، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز چهارشنبه 10 خرداد 1402، ساعت 10 تا 11 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این نشست شرکت کنند.

نصویر خبر