برگزاری سومین همایش حجاب و عفاف فاطمی در جامعه‌الزهرا(س)

همایش حجاب و عفاف فاطمی

سومین همایش حجاب و عفاف فاطمی با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و بانو مجتهده گل گیری استاد درس خارج جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سومین همایش حجاب و عفاف فاطمی به همت اداره امور بانوان معاونت ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و با همکاری مرکز آموزش های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب و عموم علاقه مندان به این مباحث برگزار می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و بانو مجتهده معصومه گل گیری استاد درس اخلاق جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سخنرانان ویژه این همایش هستند.

این همایش روز چهارشنبه 3 خرداد 1402 ساعت 9 تا 12 در تالار بیداری اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ 70 نفر از بانوان فرهیخته اهل سنت از سراسر ایران و تاجیکستان در این همایش حضور دارند.

این بانوان فرهیخته امروز (دوشنبه، اول خرداد) از بخش های مختلف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بازدید کردند.

دیدار با سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، زیارت حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها، بازدید از موزه فاطمی حرم، برگزاری کارگاه های آموزشی «هویت زن مسلمان» و «حقوق و ارزش های زن و مرد از دیدگاه اسلام»، محفل شعر بانوان و نشست با مسئولان دانشگاه و مجمع جهانی از دیگر برنامه های این بانوان فرهیخته است.