نشست مدیر جامعه الزهرا(س) با مسئولان پژوهشگاه مطالعات اسلامی

حضور مدیر جامعه الزهرا در پژوهشگاه6

نشست هم اندیشی سرکار خانم برقعی و هیئت همراه با رئیس و مسئولان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی به همراه هیئت همراه با حضور در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با رئیس و مسئولان این پژوهشگاه دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست هم اندیشی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مجید ابوالقاسم زاده به تشریح فعالیت‌های پژوهشی این پژوهشگاه پرداخت و در ادامه، معاونان، مدیران و اساتید پژوهشگر این پژوهشگاه، مشکلات، نیازمندی‌ها و دغدغه‌های خود را در راستای عمکرد بهتر بخش‌های مختلف این نهاد علمی بیان کردند.

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دارای سه پژهشکده «فلسفه و کلام»، «فقه و مبانی حقوق» و «علوم و معارف اسلامی» است که مدیران هر یک از پژوهشکده‌ها نیز فعالیت‌های خود را در سال گذشته تشریح کردند و در ادامه به بیان دیدگاه ها و مسائل کاری خود پرداختند.