برنامه های فرهنگی اعیاد شعبان اعلام شد

امام زمان

مدیرکل امور فرهنگی فعالیت ها و مراسم های فرهنگی اعیاد شعبانیه ویژه طلاب، اساتید، کارکنان و عموم بانوان استان قم را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم داوودالموسوی در گفتگو با واحد خبر ضمن تبریک اعیاد شعبانیه به ویژه ولادت باسعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه گفت: اداره کل امور فرهنگی به مناسبت اعیاد ماه شعبان ویژه برنامه های و مراسم های متعددی را برای طلاب، اساتید و عموم بانوان برنامه ریزی کرده است.

وی از برگزاری برنامه روز جوان همزمان با سالروز میلاد حضرت علی اکبر علیه السلام خبر داد و افزود:  برگزاری سلسله جشن های میلاد منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنافداه،  جشن عِطر نرگس ویژه عموم بانوان استان قم،  جشن من و دخترم ویژه طلاب متاهل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه فرزندان دخترشان، جشن میلاد امام منتظَر ویژه کارکنان و اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و  مشارکت در برگزاری جشن بزرگ نرجسانه از جمله این برنامه ها است.

مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام  برگزاری اجلاسیه اعضای شوراهای مرکزی ۱۲ کانون استانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و  فراخوان عضویت انجمن مهدویت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده برای این ایام ذکر کرد و ادامه داد: در ایام نیمه شعبان با  برپایی موکب مهدویت در یادمان شهدای گمنام جامعه‌ سلام الله علیها،  توزیع کتاب کارت های مهدویت ویژه طلاب ترم ۱ و ۲ و ۳ جهت ترویج سبک زندگی مهدوی در بین کودکان و  برپایی نمایشگاه مهدویت گامی هر چند ناچیز در راستای ترویج آموزه های مهدوی برخواهیم داشت.

وی  انتشار محتوای مهدوی در کانال معاونت تبليغ و امور فرهنگی به نشانی  https://eitaa.com/jz_mft و راه اندازی  پویش اطعام ماه شعبان را از دیگر برنامه های این ایام عنوان کرد که با مشارکت همه مهدی یاوران اجرا خواهد شد.

گفتنی است، زمان دقیق و جزییات برگزاری برنامه های اعیاد شعبانیه در اخبار آتی اطلاع رسانی خواهد شد.