حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س) و هیئت همراه در مؤسسه علوم قرآن جماران

نشست با مسئولین موسسه علوم قرآن جماران3

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه با مسئولان و فعالیت‌های مؤسسه علوم قرآن جماران پاکستان آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه در حاشیه سومین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که در پاکستان برگزار شد، با حضور در مؤسسه علوم قرآن جماران با مسئولان این مؤسسه دیدار و گفتگو کردند و با فعالیت ها و برنامه های این مؤسسه آشنا شدند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن ابراز خرسندی در بین حافظان قرآن کریم و آرزوی موفقیت برای آن‌ها، آیاتی را قرائت کرد و از داوطلبان سؤالاتی پرسیده شد.

خانم صدف زهرا مسئول واحد خواهران این مؤسسه قرآنی است.

مؤسسه قرآنی جماران حدود ۱۹سال قبل به دستور نماینده ولی فقیه ساخته شد که ۱۵شعبه دارد و ۴ شعبه آن در کراچی در حال فعالیت هست. تا کنون هزارو 500 نفر از این مؤسسه قرآنی فارغ التحصیل شدند.

در پایان این بازدید، تندیس مؤسسه قرآنی جماران به مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تقدیم شد و سرکار خانم برقعی و هیئت همراه به رسم یادبود، تابلو فرش و کتیبه ای مزین به نام اهل بیت علیهم‌السلام به مسئولان جماران اهدا کردند.