در آستانه شب شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)؛

دسته بزرگ عزاداری بانوان فاطمی در قم برگزار می‌شود

63a80253811921

دسته بزرگ عزاداری بانوان فاطمی و مدافعان حریم عفاف و حجاب در قم برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها، دسته بزرگ عزاداری بانوان فاطمی در قم برگزار می‌شود.

در این مراسم، بانوان عفیف و ولایتمدار استان قم از جمله بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و مدافعان حریم عفاف و حجاب در این مراسم حضور یافته و حمایت خود را از ارزش‌های اسلامی اعلام می‌دارند.

بانوان استان قم روز دوشنبه 5 دی، ساعت 14:30 در مصلای قدس قم گردهم می‌آیند و راهپیمایی بانوان فاطمی از ساعت 15 به سمت حرم مطهر حضرت معصومه علیهاالسلام آغاز می‌شود و بانوان از خیابان شهدا به سمت خیابان ارم و سپس به سمت حرم مطهر حرکت می‌کنند.

پایان این مراسم، وداع با 6 شهید گمنام دفاع مقدس خواهد بود.

گفتنی است؛ مراسم تشییع و خاکسپاری 6 شهید گمنام دوران دفاع مقدس روز دوشنبه 6 دی همزمان با سالروز شهادت حضرت زهرا علیهاالسلام در استان قم برگزار می شود.

پوستر