بازدید مدیر جامعه الزهرا از پروژه تعاونی مسکن کارکنان و اساتید

بازدید از پروژه تعاونی مسکن

سرکار خانم برقعی ضمن بازدید میدانی از پروژه، از تلاش های صورت گرفته و پیشرفت کار اعلام رضایت کرد و گفت: امیدواریم در ادامه مسیر، چنین فعالیت هایی در راستای رفاه کارکنان در مجموعه صورت پذیرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی صبح امروز با حضور در محل پروژه تعاونی مسکن کارکنان و اساتید جامعه الزهرا علیهالسلام از روند عملیات عمرانی این پروژه بازدید کرد.

در این بازدید که با حضور مدیر عامل و اعضای هیات مدیره تعاونی مسکن انجام شد، آقای مرتضی محجوبی، مدیر عامل تعاونی مسکن با تقدیر از حضور و توجه مدیر محترم به مسائل رفاهی کارکنان، گزارشی از فعالیت های انجام شده تاکنون ارائه داد.

وی با اشاره به اینکه در مجمع عمومی سالانه تعاونی مسکن که روز دوشنبه 23 آبان ماه ساعت 14:30 در محل پروژه برگزار می شود، شرح فعالیت های انجام شده به صورت مفصل برای اعضا محترم تعاونی ارائه خواهد شد.

در این بازدید سرکار خانم برقعی ضمن بازدید میدانی از پروژه، از تلاش های صورت گرفته و پیشرفت کار اعلام رضایت کرد و گفت: امیدواریم در ادامه مسیر چنین فعالیت هایی در راستای رفاه کارکنان در مجموعه صورت پذیرد.