برگزاری نشست صمیمی مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی با طلاب

جامعه الزهرا

با توجه به عدم برگزاری جلسه درس اخلاق روز یکشنبه، نشست صمیمانه ای بین مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی با بانوان طلبه این مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، سرکار خانم «فیضی» روز یکشنبه، 27 اسفند ماه در نشستی صمیمانه که طلاب مرکز تخصصی حکمت اسلامی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها) داشتند، ضمن تبریک حلول ماه رجب و میلاد امام محمد باقر(علیه السلام)، سالی پر خیر و برکت را برای بانوان طلبه آرزو کردند.

مدیر مرکز تخصصی حکمت اسلامی با اشاره به قرار گرفتن جلسه در ساعت درس اخلاق، چند نمونه از توصیه‌های اساتید اخلاق را اظهار کرد و به ذکر مواردی از اهمیت و فضایل ماه رجب و آداب و رسوم ایام نوروز پرداخت.

فیضی با بیان اینکه تعطیلات نوروز فراغت مناسبی برای تجدید قوا است، به بانوان طلبه توصیه کرد که سرگرم شدن به نوروز آنان را از فضایل ماه رجب محروم نسازد.

وی در ادامه جلسه به ذکر تذکراتی پیرامون مسائل آموزشی پرداخت و در آخر به سؤالات آموزشی طلاب پاسخ داد.