جلسه دفاعیه پایان‌نامه «بررسی تطبیقی جایگاه انسان، ملائکه و شیطان در نظام هستی از منظر آیات و روایات»

جلسه دفاعیه-حدیث عزیزی

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع بررسی تطبیقی جایگاه انسان، ملائکه و شیطان در نظام هستی از منظر آیات و روایات با تکیه بر آراء علامه طباطبایی ره و فخر رازی» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح ۳ رشته کلام اسلامی با موضوع بررسی تطبیقی جایگاه انسان، ملائکه و شیطان در نظام هستی از منظر آیات و روایات با تکیه بر آراء علامه طباطبایی ره و فخر رازی» توسط سرکار خانم حدیث عزیزی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی نجیبی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدحسن قدران قراملکی، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز پنجشنبه 5 مهرماه ساعت 9 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.