با حضور مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

مراسم افتتاحیه دوره‌های تربیت مشاور برگزار می‌شود

تربیت مشاور 2

مراسم افتتاحیه نخستین دوره تخصصی تربیت مشاور خانواده و کودک و نوجوان همزمان با افتتاحیه دومین دوره عمومی تربیت مشاور برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم افتتاحیه اولین دوره تخصصی تربیت مشاور خانواده و کودک و نوجوان همزمان با افتتاحیه دومین دوره عمومی تربیت مشاور از سوی مرکز مشاور جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

در این مراسم از مدیران مراکز و مدارس علمیه، اساتید دوره، مشاوران مرکز مشاوره و اعضای دوره تربیت مشاور جهت شرکت در این مراسم دعوت به عمل آمده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر اخوی مدیر مرکز مشاوره در این جلسه به معرفی شرایط و ضوابط دوره تربیت مشاور می‌پردازد، همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمود مدنی مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام به بیان اهمیت و ضرورت دوره تربیت مشاور خواهد پرداخت.

جلسه پرسش و پاسخ پیرامون دوره تربیت مشاور از برنامه های این مراسم است که با حضور مسئولان مرکز مشاوره برگزار می‌شود.

این مراسم روز سه شنبه 3 مهرماه ساعت 8 تا در سالن آمفی تئاتر طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی(ره) برگزار می‌شود.