تمام مطالب

بیانیه جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از خیزش دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا

حمایت دانشجویان آمریکا از فلسطین جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با صدور بیانیه‌ای ضمن محکومیت سرکوب و برخورد خشونت‌بار پلیس آمریکا با اساتید و دانشجویان حامی فلسطین، حمایت خود را از خیزش دانشجویان و اساتید آزادی‌خواه دانشگاه‌های آمریکا اعلام داشت.

تجلیل از برگزیدگان جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در اختتامیه دهمین جشنواره استانی علامه حلی

دهمین جشنواره علامه حلی در این جشنواره ۹ اثر اساتید و ۱۲ اثر طلاب جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با کسب رتبه‌های برتر اول، دوم و سوم جشنواره در بخش پایان نامه و مقاله، برگزیده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

معاونت تبلیغ و امورفرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کارگاه یک روزه مدح و رثا ویژه بانوان مبلغ

کارگاه مولودی خوانی کارگاه یک روزه مدح و رثا ویژه بانوان مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت حضوری برگزار می‌شود.

شیوه های حفظ و تقویت اقتدار همسر

اقتدار مرد در خانواده اقتدار مردها همین حس تکیه‌گاه و حامی بودن است که دارند. زن در این رابطه مثل گل نیلوفری می‌ماند که به یک چوب تکیه می‌دهد، رشد می‌کند و بالا می‌رود. کم‌کم به جایی می‌رسد که شکوفا شده و تمام فضا را می‌گیرد. حتی خود تکیه‌گاه را هم تسخیر می‌کند.