از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه‌الزهرا(س)؛

نشست بصیرتی ویژه مبلغان دانش آموزی برگزار می‌شود

نشست بصیرتی مبلغان

نشست بصیرتی ویژه مبلغان دانش آموزی با موضوع ارائه راهکارهای ارتباط مؤثر با دانش آموزان در ارائه مفاهیم دینی توسط استاد درویشی و آموزش روایتگری مکتب حاج قاسم برای دانش آموزان و معرفی نرم افزار و محتوای روایتنامه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همزمان با ایام شهادت مادر سادات حضرت زهرا علیهاالسلام و سالروز شهادت سردار دل‌ها، شهید حاج قاسم سلیمانی، نشست  بصیرتی ویژه مبلغان دانش آموزی را برگزار می‌کند.

در این نشست، سرکار خانم رقیه درویشی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به ارائه راهکارهای ارتباط مؤثر با دانش آموزان در ارائه مفاهیم دینی می‌پردازد.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین نصری به آموزش روایتگری مکتب حاج قاسم برای دانش آموزان پرداخته و نرم افزار و محتوای روایتنامه را به مبلغان معرفی می‌کند.

این نشست روز یکشنبه ۱۲ دی ماه ساعت 8:30 تا 12 در سالن جلسات طبقه همکف ساختمان شهید بهشتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

حضورمبلغان دانش آموزی در این برنامه الزامی و حضورسایر مبلغان بلامانع است.