اطلاعیه شماره 10 ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول ۴۰۱-۱۴۰۰؛

شیوه ارائه دروس در نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠١ – ١۴٠٠

اطلاعیه ستاد آموزش از راه دور 10

شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ١۴٠١-١۴٠٠ از سوی ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام طی صدور اطلاعیه ای، شیوه ارائه دروس در نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠١ – ١۴٠٠ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«قابل توجه اساتید گرامی و طلاب محترم:

با اتکال به خداوند متعال و توسل به اهل بیت علیهم السلام، دروس نیمسال دوم سال تحصیلی ١۴٠١ - ١۴٠٠ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از ١۶ بهمن ماه شروع خواهد شد.

دروس طلاب روزانه (اعم از طلاب ایرانی و غیرایرانی) در تمامی مقاطع و طلاب ایرانی خوابگاهی مقاطع سطح ۴، سطح ٣، گرایشی، کوثر و ورودی نیمسال دوم ١۴٠٠ به صورت حضوری برگزار می‌شود.

شیوه ارائه دروس برای سایر طلاب خوابگاهی ایرانی مقطع سطح ٢ و طلاب خوابگاهی غیرایرانی دوره زبان فارسی، تمهیدیه، سطح ٢ و ٣ به صورت مجازی است.

توضیحات تکمیلی متعاقباً اعلام می‌شود.

ستاد آموزش از راه دور».