پویش پاسخگویی اساتید جامعه‌الزهرا(س) در ایام فاطمیه

پویش اساتید در ایام فاطمیه

پویش پاسخگویی اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «نفس‌هایم نذر حضرت زهرا علیهاالسلام» همزمان با ایام عزاداری شهادت حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، پویش پاسخگویی اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات این مؤسسه علمی حوزوی راه اندازی شد.

این پویش با توجه به همزمانی با ایام عزاداری شهادت مظلومانه حضرت فاطمه سلام‌الله‌علیها، با عنوان «نفس‌هایم نذر حضرت زهرا علیهاالسلام» نامگذاری شده است.

در این پویش 10 نفر از اساتید جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در موضوعات مختلف احکام، مشاوره اعتقادی، مشاوره خانواده، شبهات دانش آموزی، شبهات اعتقادی و شبهات فاطمی پاسخگوی مخاطبان هستند.

سرکار خانم فیروزی، سرکار خانم آل آقا، سرکار خانم هوشیاری، سرکار خانم خلعتی، سرکار خانم انتصاری، سرکار خانم بیگی، سرکار خانم سیفی، سرکار خانم علوی، سرکار خانم توکلی و سرکار خانم فیروزی در این پویش پاسخگوی سؤالات و شبهات مبلغان هستند.

پاسخگویی اساتید در ساعات اعلام شده به صورت تلفنی و همچنین پاسخگویی در فضای مجازی و پیام رسان های ایتا و واتساپ انجام می‌شود.

این پویش از 27 آذر آغاز شده و تا 15 دی ادامه دارد.