اداره سنجش و پذیرش جامعه‌الزهرا(س) اعلام کرد:

شرایط معافیت از آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) در سال تحصیلی 1402-1401

شرایط معافیت از آزمون ورودی ثبت نام جامعه

شرایط معافیت از آزمون ورودی جامعه‌الزهرا(س) در سال تحصیلی 1402-1401 ویژه داوطلبان سطح دو و سه اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه‌ای، شرایط معافیت از آزمون ورودی جامعه الزهرا علیهاالسلام در سال تحصیلی 1402-1401 را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

برای اطلاع از شرایط معافیت از آزمون سطوح 2، 3 و بازپذیری به لینک‌های ذیل مراجعه نمایید.

شایان ذکر است «خرید کارت ثبت نام»، «ثبت نام اولیه» و «ثبت نام مصاحبه» (در زمان اعلام نتایج اولیه) برای داوطلبان واجد شرایط معافیت همانند دیگر داوطلبان ضروری است و این داوطلبان فقط از شرکت در آزمون معاف هستند.

شرایط معافیت از آزمون سطح 2

شرایط معافیت از آزمون سطح 3

شرایط معافیت از بازپذیری

همانطور که ذکر شد این داوطلبان باید همانند دیگر داوطلبان اقدام به «خرید کارت ثبت نام» و «ثبت نام اولیه» نمایند. برای این امر به اطلاعیه «شروع ثبت نام سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱» مراجعه نمایید.

لینک ثبت نام مصاحبه نیز در زمان اعلام نتایج اولیه آزمون (طبق زمان‌بندی اعلام شده در دفترچه‌های راهنمای مندرج در اطلاعیه «ثبت نام سال تحصیلی 1402-1401») در سامانه پذیرش قرار داده خواهد شد و داوطلبانی که معافیت آنها تأیید شده است باید از طریق لینک ثبت نام مصاحبه نسبت به ثبت نام خود اقدام نمایند.

توجه: برای داوطلبان سطح 4 و دوره عالی فقه معافیت از آزمون پیش‌بینی نشده است و پذیرش تمام داوطلبان این دو دوره از طریق آزمون صورت می‌گیرد.