اطلاعیه شماره 9 ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول ۴۰۱-۱۴۰۰؛

شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول تحصیلی

photo_2021-12-09_19-11-00

شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ١۴٠١-١۴٠٠ از سوی ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام طی صدور اطلاعیه ای، شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات پایانی نیمسال اول سال تحصیلی ١۴٠١-١۴٠٠ را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«قابل توجه طلاب تمامی مقاطع تحصیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

تمام امتحانات پایانی دروس سطح ۴، دوره تربیت مدرس و دوره عالی فقه به شیوه تشریحی و به صورت حضوری برگزار می شود.

امتحانات پایان نیمسال دروس سطح ٣، دروس گرایشی و دروس اصول ٢، اصول ٣، فقه ١، فقه ٢، فقه ٣ و اخلاق۱ دوره عمومی به شیوه تشریحی و به‌ صورت مجازی برگزار می شود.

سایر امتحانات پایان نیمسال دروس عمومی سطح ٢، پیشنیاز تکمیلی و دوره تمهیدیه به شیوه تستی و به صورت مجازی برگزار می شود.

ستاد آموزش از راه دور».