پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی با همکاری معاونت پژوهش جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

کرسی ترویجی «انتظار و مقاومت اسلامی در مکتب شهید سلیمانی و تحلیل قرآنی آن»

کرسی ترویجی

کرسی ترویجی «انتظار و مقاومت اسلامی در مکتب شهید سلیمانی و تحلیل قرآنی آن» با ارائه خانم حسین زاده، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، کرسي ترویجی «انتظار و مقاومت اسلامی در مکتب شهید سلیمانی و تحلیل قرآنی آن» از سوی پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی و با همکاری معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این کرسی ترویجی، سركار خانم خدیجه حسین زاده، استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین این موضوع می‌پردازد.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادق یوسفی مقدم و سرکار خانم ریحانه حقانی ناقدان این نشست هستند، همچنین خانم فرزانه سبحانی به عنوان دبیر علمی این کرسی حضور دارد.

این کرسی ترویجی روز یکشنبه 7 آذر ساعت 10 تا 12 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این نشست شرکت کنند.