درس اخلاق اساتید به صورت غیرحضوری برگزار می شود

درس اخلاق اساتید

نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه موضوع این هفته درس اخلاق اساتید است که روز یکشنبه از ساعت 11 تا 12 به صورت آنلاین برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی سرپرست اداره کل امور تربیتی در گفتگو با واحد خبر اظهار داشت: به همت اداره تربیتی، درس اخلاق اساتید جامعه الزهرا علیها السلام باموضوع «نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه» برگزار می شود.

خانم حسینی عنوان کرد: با توجه به عدم امکان برگزاری کلاس های حضوری در شرایط اخیر، همانند ترم گذشته درس اخلاق ویژه اساتید در نیمسال اول سال تحصیلی 1400 -1401  به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآور شد: جلسه اخلاق اساتید این هفته با موضوع «نقش الگویی اساتید در تهذیب و تزکیه» توسط آیت الله توکل ارائه خواهد شد.

حسینی در پایان بیان داشت: جلسه درس اخلاق ویژه اساتید هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ تا 12 به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/akhlagh/ قابل مشاهده است.