برگزاری نشست علمی «وجودشناسی اسماء و صفات ذاتی خداوند از دیدگاه متکلمان و فلاسفه اسلامی»

نشست علمی وجودشناسی اسماء

نشست علمی پژوهشی «وجودشناسی اسماء و صفات ذاتی خداوند از دیدگاه متکلمان و فلاسفه اسلامی» با ارائه دکتر دلاوری پاریزی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، نشست علمی پژوهشی «وجودشناسی اسماء و صفات ذاتی خداوند از دیدگاه متکلمان و فلاسفه اسلامی» از سوی مؤسسه کلامی احیاء و با همکاری انجمن کلام حوزه علمیه قم، معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران همدان و انجمن علمي پژوهشي كلام اسلامي معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

در این نشست، خانم دکتر زهرا دلاوری پاریزی، استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و دانشگاه حضرت معصومه علیهاالسلام قم به تبیین این موضوع می‌پردازد.

این نشست روز شنبه 15 آبان ساعت 21 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق پیوند https://ac.whc.ir/r7yw2bpstp8r/? در این نشست شرکت کنند.