فراخوان ارسال مقاله به نشریه «تاریخ‌پژوهی بانوان»

نشریه تاریخ پژوهی بانوان

فراخوان ارسال مقاله به نشریه «تاریخ‌پژوهی بانوان» از سوی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، گروه پژوهشی تاریخ و سیره اهل بیت علیهم‌السلام پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها جهت چاپ در نشریه «تاریخ پژوهی بانوان» فراخوان مقاله داد.

نشریه «تاریخ پژوهی بانوان» با هدف تقویت توان پژوهشی بانوان طلبه راه اندازی شده و این اقدام  گامی است در جهت چاپ مقالات پژوهشی در زمینه مباحث تاریخی که امید است که با استمرار تلاش‌های پژوهشگران تاریخ، شاهد ارتقای کمی و کیفی مطالعات تاریخی باشیم.

گروه پژوهشی تاریخ و سیره اهل بیت علیهم‌السلام با اعلام فراخوان مقالات تاریخی یا مرتبط با آن برای انتشار در این فصلنامه از همه دانش‌پژوهان، اساتید و پژوهشگران درخواست می کند تا با ارسال مقالات خود به این نشریه در ایجاد فضای تحقیق و پژوهش سهیم باشند.

پژوهشگران گرامی می‌توانند مقالات خود را از طریق https://eitaa.com/ostad1400 ارسال و نیز جهت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱2541 تماس بگیرند.