انجمن رسانه جامعه الزهرا(س) برگزار می‌کند:

چالش طراحی پوستر با موضوع «بهترین خودت باش»

چالش طراحی پوستر

چالش طراحی پوستر با موضوع «بهترین خودت باش» ویژه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم ندا حکمت نیا در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: انجمن رسانه جامعه الزهرا علیهاالسلام (ارج) وابسته به اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی، چالش طراحی پوستر با عنوان «بهترین خودت باش» را برگزار می‌کند.

رئیس اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: انجمن رسانه جامعه الزهرا علیهاالسلام این چالش را به منظور شناسایی استعدادهای طلاب در این عرصه برنامه ریزی و اجرایی می‌کند.

حکمت نیا، زمان ارسال آثار را تا تاریخ  10 آبان اعلام کرد و گفت: داوری آثار دریافتی از 12 آبان و اعلام نتایج در تاریخ 15 آبان خواهد بود.

وی با بیان اینکه به برگزیدگان هدیه ای از سوی اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی تقدیم خواهد شد، یادآور شد: متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ارسال آثار به آی دی ایتا به آدرس @Admin_Arj مراجعه کنند.