برگزاری دوره تخصصی تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم

دوره تربیت مربی روخوانی و روانخوانی

ثبت نام در دوره تخصصی تربیت مربی روخوانی و روانخوانی قرآن کریم ویژه طلاب ایرانی و غیرایرانی ساکن قم تا 27 مهر تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، دوره‌های تخصصی تربیت مربی روخوانی و روان خوانی قرآن کریم ویژه طلاب ساکن قم و همچنین طلاب غیرایرانی ساکن قم از سوی اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

این دوره به منظور توانمندسازی طلاب، جهت بهره‌گیری از روش‌های علمی و تخصصی آموزش قرائت قرآن در عرصه‌های تدریس و تبلیغ برگزار می‌شود.

دوره تخصصی تربیت مربی روخوانی و روان خوانی قرآن کریم ویژه طلاب ساکن قم با موضوعات روش تدریس و فنون معلمی، آموزش روش بخش‌خوانی، کلمه خوانی وروان‌خوانی، اخلاق معلمی، آشنایی با علوم قرآنی، آشنایی با رسم و ضبط قرآن، با گذراندن ۱۰۴ ساعت آموزشی به صورت نیمه حضوری برگزار خواهد شد.

در دوره تخصصی تربیت مربی روخوانی و روان خوانی قرآن کریم ویژه طلاب غیرایرانی ساکن قم نیز روش تدریس قرآن، اصول نظری کلاسداری،کارگاه عملی قرائت، کارگاه کلاسداری، آشنایی با رسم وضبط قرآن، روش طرح نویسی به صورت نیمه حضوری ارائه می‌شود.

مهلت ثبت نام در این دوره‌ تا 27 مهر تمدید شده است و ثبت نام از طریق مراجعه به سامانه http://qh.jz.ac.ir امکان پذیر است.

گفتنی است؛ تشکیل این دوره‌ها، منوط به حدنصاب رسیدن تعداد افراد ثبت نامی است که پس از انجام ثبت‌نام‌ به اطلاع متقاضیان خواهد رسید.

هر روز ساعت ۸ تا ۱۲ شماره تلفن‌های ۳۲۱۱۲۴۳۶-  ۳۲۱۱۲۰۸۸ -۳۲۱۱۲۵۴۸ پاسخگوی مخاطبان است.