سفر مدیر جامعه‌الزهرا(س) به عراق

اربعین حسینی

سرکار خانم برقعی جهت شرکت در مراسم پیاده روی اربعین حسینی و دیدار با مسئولان حاضر در عراق جهت تعامل و هم افزایی بیشتر با جامعه الزهرا علیهاالسلام به عراق سفر کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام جهت شرکت در مراسم پیاده روی اربعین 1400 به عراق سفر کرد.

سرکار خانم برقعی طی این سفر از موکب مردمی بانوان فاطمی که محل فعالیت جمعی از طلاب مبلغ و زباندان است، بازدید و با بانوان مبلغ گفتگو کرد.

برقعی در دیدار با خانم ظهیری مدیر فرهنگی این موکب، اظهار امیدواری کرد نقش بانوان به ویژه طلاب و مبلغان بانو، پررنگ تر از پیش دیده شود.

وی بیان داشت: اگر چه طلاب بانو در سطح کشور پتانسیل فعالیت‌های علمی و مذهبی بالایی دارند، اما باید از این قشر در جهت تأمین نیازهای دینی و معنوی بین‌الملل استفاده کرد.

در این سفر، علاوه بر زیارت آستان مقدس حضرت امیرالمومنین علیه‌السلام، امام حسین علیه‌السلام و ائمه طاهرین علیهم‌السلام، دیدار با مسئولان حاضر در کشور عراق از برنامه‌های ایشان است.