پیام تبریک مدیر جامعه‌الزهرا(س) به خانم خزعلی

انسیه خزعلی

سرکار خانم برقعی، انتصاب خانم انسیه خزعلی به سمت «معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده» را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

«خواهر بزرگوار سرکار خانم دکتر خزعلی (زیدعزها)

سلام علیکم

انتصاب شایسته سرکار عالی را به سمت «معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده» تبریک عرض می‌نمایم.

امید است با توجه به نقش ارزشمند و اثرگذار زن در پرورش نسل‌ها و جهت‌دهی سبک زندگی خانواده و ارتقای فرهنگ و بینش اسلامی و با عنایت به تعهد، لیاقت و شایستگی‌های علمی و مدیریتی سرکار عالی بتوانید بیش از پیش در حوزه امور زنان و خانواده توفیق یابید.

موفقیت و سربلندی شما را در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی و اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در اعتلای مقام زن و خانواده، از درگاه خداوند منان مسئلت می‌نمایم.

جامعه الزهرا علیهاالسلام آمادگی خود را جهت هر نوع همراهی و همکاری حضورتان اعلام می‌دارد.

سیده زهره برقعی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام».

آیت الله سید ابراهیم رئیسی طی حکمی خانم دکتر انسیه خزعلی را به سمت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده منصوب کرد.

خانم خزعلی دانش آموخته دکترای زبان و ادبیات عرب است و تحصیلات حوزوی را تا سطح ۳ در حوزه علمیه خواهران قم پشت سر گذاشته است.

ریاست دانشگاه الزهرا(س)، ریاست پردیس دانشگاه رضوی، عضو هیات علمی دانشگاه، دانشجو و استاد نمونه کشوری از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی است.