آغاز چهارمین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر جامعه الزهرا(س)

photo_۲۰۲۱-۰۹-۱۴_۱۱-۵۳-۰۳

اطلاعیه چهارمین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیها السلام در عرصه‌های تحصیل، تدریس، پژوهش و تبلیغ و امور فرهنگی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، اطلاعیه چهارمین فراخوان شناسایی استعدادهای برتر جامعه الزهرا علیها السلام در عرصه‌های تحصیل، تدریس، پژوهش و تبلیغ و امور فرهنگی از سوی اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر این مؤسسه علمی حوزوی اعلام شد.

در اطلاعیه این فراخوان به شرایط شرکت، شیوه ثبت نام و تاریخ ثبت نام اشاره شده است.

شرایط شرکت درفراخوان:

دفترچه ضوابط و شرایط شرکت در فراخوان به همراه مشخصات منابع و سطوح مطالعاتی مصاحبه‌های علمی در سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام، سامانه نخبگان در دسترس مخاطبان قرار گرفته است.

نحوه ثبت نام:

ثبت نام و تکمیل فرم‌ها و بارگذاری مستندات از طریق سایت مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه به نشانی https://yun.ir/drlub2 انجام می‌شود.

تاریخ ثبت نام:

ثبت نام در این فراخوان از اول مهر آغاز و تا 20 مهر از طریق سامانه ذکر شده صورت می گیرد.

متقاضیان چنانچه حین ثبت نام در سامانه با مشکلی مواجه شدند، با جناب آقای مرتضوی با شماره تلفن 32900977 داخلی 15 تماس بگیرند.

همچنین کارشناسان اداره امور نخبگان جامعه الزهرا علیهاالسلام درباره شرایط و ضوابط این فراخوان با شماره تلفن‌های 02532112490 و 02532112560 پاسخگوی متقاضیان هستند.

دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و شناسایی استعدادهای برتر