طی حکمی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

«مدیر گروه علمی آموزشی فقه و اصول جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد

انتصاب 114

حجت‌الاسلام والمسلمین حیدری از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سمت «مدیر گروه علمی آموزشی فقه و اصول» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهره برقعی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با صدور حکمی، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن حیدری را به سمت «مدیر گروه علمی آموزشی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: «اهمیت گروه فقه و اصول در تربیت حوزه‌ای بر کسی پوشیده نیست، خصوصا آنکه امروزه در گستره مناسبات اجتماعی، تنها فقه «احکام منفرده» مطمح نظر نبوده و وظیفه سنگین تعمیق، تدقیق و گسترش «فقه نظام ساز» و «فقه حکومتی» -خصوصا در دوره‌های عالی فقه- بر دوش آن گروه است.

امید است با استعانت از الطاف بی‌نهایت ربوبی و تحت توجهات خاصه حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام و حضرت ولیّ عصر ارواحنا فداه، با عنایت و تعهد همیشگی و با بهره‌گیری از اساتید متدین و مجرب این مأموریت مهم را به انجام برسانید».

همچنین در این حکم، از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی جعفرپیشه در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.