بازدید مدیر جامعه‌الزهرا(س) از بخش‌های مختلف آموزشی به مناسبت روز کارمند

بازدید از جامعه

سرکار خانم برقعی به مناسبت گرامیداشت روز کارمند، از بخش های مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی همزمان با گرامیداشت روز کارمند از بخش‌های مختلف آموزشی جامعه الزهرا علیهاالسلام بازدید کرد.

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن تبریک روز کارمند در صحبت‌هایی که با مدیران و کارکنان هر مجموعه داشت، در جریان روند کار و فعالیت‌های هر مجموعه قرار گرفت.

در بازدیدهایی که تا کنون صورت گرفته است، مدیران و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام به بیان دیدگاه‌ها، نظرات و پیشنهادات خود جهت پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی و تبلیغی پرداختند.

در این بازدیدها مقرر شد هر یک از مدیران و کارکنان، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را به صوت مکتوب ارائه کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

بازدید مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام از بخش‌های مختلف این مؤسسه علمی حوزوی در روزهای آینده نیز ادامه دارد.