دومین شماره نشریه علمی«مطالعات فقهی» منتشر شد

نشریه مطالعات فقهی 2 - Copy

به گزارش روابط عمومی، دومین شماره نشریه داخلی «مطالعات فقهی» ویژه انجمن علمی پژوهشی فقه و اصول جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

در این شماره پنج مقاله با عناوین «بررسی قاعده تسلط در فقه شیعه» نوشته راضیه سادات سیدخراسانی، «حضور اجتماعی بانوان در حوزه ورزش از دیدگاه فقه اهل بیت علیهم السلام» به قلم سمیه عموعلیان، «ماهیت مالکیت زمانی از دیدگاه فقه امامیه» تألیف فرشته بوربور، «بررسی فقهی زمان غسل استحاضه متوسطه» به کوشش زهرا محمدپرچوی و «بررسی تطبیقی رجوع از شهادت از منظر فقه امامیه و حقوق موضوعه» نوشته زهرا سادات سرکشیکیان منتشر شده است.

پژوهشگران عرصه فقه و اصول می‌توانند آثار خود را به پست الکترونیک anjoman.pajohesh@jz.ac.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02532112189 تماس بگیرند.

هم اکنون 17 نشریه داخلی در جامعه الزهرا علیهاالسلام فعالیت دارند که علاقه مندان می‌توانند برای مشاهده این نشریات به پیوند https://pjh.jz.ac.ir/post/4963 مراجعه کنند.