دستورالعمل تسهیلات ویژه برای خانواده های متوفی و بیمار ابلاغ شد

دستورالعمل و آیین نامه

دستورالعمل تسهیلات ویژه برای خانواده های متوفی و بیمار طلاب، اساتید و کارکنان از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام ابلاغ شد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمودمدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام دستورالعمل تسهیلات ویژه برای خانواده های متوفی و بیمار را ابلاغ کرد. متن این دستورالعمل بدین شرح است:

با توجه به توصیه‌های دینی پیرامون عیادت از بیمار و نیز احترام و تکریم اموات و تسلیت به بازماندگان و مصیبت‌دیدگان و به منظور یکسان‌سازی عیادت و دلجویی از همکاران بیمار طولانی مدت و یا صعب‌العلاج و تسلی خاطر مصیبت‌دیدگان و بازماندگان اموات، دستورالعمل مربوطه به شرح ذیل ابلاغ می‌گردد:

1- نسبت به بیماران صعب‌العلاج یا طولانی مدت لازم است از طرف واحد مربوطه مراتب به دفتر روابط عمومی و بین‌الملل اعلام شود تا نسبت به عیادت از آنان اقدام شود.

2- مسئولیت پیگیری عیادت از کارمندان به عهده معاونت اداری مالی و عیادت از اساتید به عهده معاونت آموزش و عیادت از طلاب به عهده اداره کل امور طلاب و خانواده‌ها می‌باشد که دفتر روابط عمومی و بین‌الملل هماهنگی‌های لازم را انجام خواهد داد، درصورت نیاز دفتر مدیریت، عزیزان همکار را همراهی خواهد کرد.

3- ارائه پیشنهاد مساعدت در موارد نیاز به عهده واحد عیادت کننده است که به دفتر مدیریت ارائه خواهد شد.

4- موارد مساعدت عبارتند از:

الف- کمک نقدی درصورت نیاز

ب- معرفی به بانک جهت وام درصورت نیاز

ج- وام اضطراری حداکثر تا مبلغ 2 میلیون تومان از جامعه

5- در صورت فوت کارمند/ استاد / طلبه یا بستگان درجه یک آنان جامعه الزهرا3 نسبت به موارد ذیل اقدام نماید.

الف- اطلاع‌رسانی فوری واحد مربوطه به دفتر مدیریت

ب- صدور پیام تسلیت از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و ابلاغ کتبی یا حضوری توسط دفتر روابط عمومی و بین‌الملل

ج- چاپ یک عدد بنر تسلیت جهت نصب در محل مراسم توسط روابط عمومی در صورت اقامت در قم

د- شرکت جمعی از همکاران در مراسم ختم

ه- پرداخت وام اضطراری جهت هزینه مراسم با در نظر گرفتن شرائط فرد حداکثر تا مبلغ 2 میلیون تومان از جامعه

و- معرفی خانواده متوفی به بانک جهت دریافت وام قرض‌الحسنه در صورت نیاز

ز- برگزاری مراسم یادبود مختصر پس از نماز ظهر و عصر در حسینیه امام خمینی(ره)

6- کلیۀ واحدها موظفند موارد ردیف های 1 و 5 را به اطلاع دفتر روابط عمومی و بین‌الملل برای اطلاع‌رسانی و هماهنگی برسانند.

7- هماهنگی جهت صدور پیام تسلیت توسط مدیر جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و نیز عیادت توسط همکاران و حضور در مراسم برای اموات با دفتر روابط عمومی و بین‌الملل خواهد بود.

این دستورالعمل که در 7 ماده تنظیم شده است و به تائید مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام رسیده و از تاریخ ابلاغ لازم الاجراء می‌باشد.