مسابقه «غدیر؛ عید الله اکبر» ویژه طلاب و بانوان سراسر کشور برگزار می‌شود

مسابقه غدیر

مدیر کل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری مسابقه «غدیر،عید الله اکبر » ویژه بانوان سراسر کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر به مناسبت آغاز دهه ولایت و تکریم روز با شکوه عید سعید غدیر از برگزاری مسابقه «غدیر؛ عید الله اکبر » ویژه بانوان سراسر کشور خبر داد.

مدیر کل امور فرهنگی با بیان اهمیت و جایگاه دهه ولایت گفت: در راستای تبلیغ غدیر مسابقه «غدیر؛ عید الله اکبر» با رویکرد اطلاعات عمومی و تحقیق آزاد در رابطه با ابعاد مختلف واقعه غدیر، از روز عید قربان تا عیدسعید غدیر برگزار می شود که در این راستا هر روز راس ساعت 10 صبح، سوال مسابقه در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی بارگذاری می شود.

وی با اشاره اهدای جوایز نقدی به برگزیدگان مسابقه، گفت: علاقه مندان به شرکت در مسابقه « غدیر،عید الله اکبر»  می‌توانند پس از عضویت در کانال معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا سلام الله علیها در پیامرسان ایتا به آدرس  https://eitaa.com/jz_mft سوال مسابقه را دریافت کنند و 24 ساعت فرصت دارند تا پاسخ مسابقه به همراه نام، نام خانوادگی و شماره ایتا به شناسه @farhangi_2426 در پیامرسان ایتا را ارسال کنند.