هفتمین شماره نشریه «آلاء الرحمن» منتشر شد

نشریه مطالعات تفسیری آلاءالرحمن 7

هفتمین شماره فصلنامه داخلی علمی تخصصی «مطالعات تفسیری آلاء الرحمن» ویژه گروه تفسیر علوم قرآن جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، هفتمین شماره فصلنامه داخلی علمی تخصصی «آلاء الرحمن» ویژه گروه تفسیر علوم قرآن جامعه الزهرا علیهاالسلام از سوی معاونت پژوهش این مؤسسه علمی حوزوی منتشر شد.

در این شماره، مقالاتی با عنوان‌های «راهکارهای قرآنی توانمندسازی مالی بانوان سرپرست خانوار» نوشته طیبه حیدری راد و جواد توحیدی منش؛ «شروط  تأثیرگذاری مکانیک کوانتومی بر تفسیر قرآن کریم» به قلم مطهره السادات حسینیان و مجید شمس کلاهی و «توحید در ولایت از دیدگاه تفاسیر المیزان والمنار» تألیف راضیه آقا بابایی به چاپ رسیده است.

مقالات «تحلیل و بررسی ادعای نسخ آیات 20 و 169 ـ 170 سوره آل عمران» به کوشش لیلا ابراهیمی و سید عبدالرسول حسینی زاده؛ «اختلاف قرائات سوره‌ی اسراء در سنجه تفاسیر فرقین» نوشته هنگامه آراسپ و «بررسی و نقد دو شبهه فقهی ابن تیمیه پیرامون» تألیف عالیه چینی ساز و سید حسین شفیعی دارابی از دیگر پژوهش‌های منتشر شده در این شماره هستند.

علاقه‌مندان می‌توانند شماره‌های مختلف این نشریه را در صفحه اختصاصی نشریه داخلی مطالعات تفسیری آلاءالرحمن مشاهده کنند.

گروه علمی تفسیر و علوم قرآن؛ معاونت آموزش جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از همه اساتید و پژوهشگران محترم، به‌ویژه دانش‌پژوهان جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دعوت می‌کند، مقالات پژوهشی در عرصه‌های تفسیر و علوم قرآن و یا مباحث میان‌رشته‌ای علوم قرآنی با سایر علوم را جهت بررسی و انتشار آنها در شماره‌های بعدی، به پست الکترونیکی AlaulArahman@Gmail.com ارسال کنند.

پژوهشگران جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۳۰۴ تماس بگیرند.

هم اکنون در جامعه الزهرا علیهاالسلام، یک نشریه علمی-پژوهشی با عنوان دوفصلنامه «مطالعات اسلامی زن و خانواده» و دو نشریه علمی -تخصصی با عناوین فصلنامه «مطالعات قرآنی نامه جامعه» و نشریه «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده» منتشر می‌شوند.

همچنین 17 نشریه داخلی در این مؤسسه علمی حوزوی فعالیت می‌کنند که شامل عناوین «چکامه انتظار»، «کتاب مسطور»، «مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده»، «شمیم تربیت»، «آلاءالرحمن»، «کاوش‌های کلامی»، «کوثر حکمت»، «تاریخ نامه جامعه»، «نهج البیان»، «فقه در آینه قلم»، «تاریخ پژوهی بانوان»، «گذرگاه»، «مطالعات فقهی»، «تبلیغ ارمغان»، «پژوهش‌نامه مطالعات اسلامی زنان»، «کلام پژوهی شیعه» و «نسیم آرامش» هستند.