برگزاری نخستین پیش نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت

پیش نشست هفدهمین همایش دکترین مهدویت

نخستین پیش نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت با هدف ایجاد انگیزه میان پژوهشگران و تبیین محورهای این همایش برگزار می‌شود.

به گزارش نخستین پیش نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری موسسه پژوهشی مهدویت آینده روشن  برگزار می‌شود.

این پیش نشست به منظور ایجاد انگیزه میان پژوهشگران و تبیین محورهای هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت تشکیل می‌شود.

در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمدصابر جعفری، حجت الاسلام  و المسلمین دکتر مهدی حائری پور و حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصطفی ورمزیار به تبیین این موضوعات می‌پردازند.

این پیش نشست روز چهارشنبه 23 تیر ساعت 9 تا 11 به صورت مجازی و حضوری با تعداد محدود پژوهشگران و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در این پیش نشست شرکت کنند.