فراخوان مسابقه دریافت ایده با موضوع «عفاف و حجاب»

مسابقه عفاف و حجاب

مدیر کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از فراخوان مسابقه دریافت ایده به همراه نقد و مطالبات به مناسبت هفته عفاف و حجاب خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: مسابقه دریافت ایده با موضوع «عفاف و حجاب» به همراه نقد و مطالبات از سوی انجمن عفاف و حجاب زیر نظر اداره کل امور فرهنگی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر کل امور فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: در این فراخوان با کمک تجربیات و دیدگاه‌های بانوان طلبه، شبکه ای از فعالان و دغدغه‌مندان این حوزه را کنار هم جمع کرده و انجمن عفاف و حجاب جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، ایده‌های عفاف و حجاب متناسب با روحیات و عواطف بانوان را به مرحله اجرایی می‌رساند.

داودالموسوی یادآور شد: بانوان طلبه می‌توانند طرح، ایده، نقد برنامه‌های اجرا شده و مطالبات خود را تا 31  تیر به شناسه کاربری @Fathiasl و یا @movahedipur در پیام رسان ایتا ارسال کنند.

شماره تماس 32112593 پاسخگو سوالات علاقه مندان است.