حضور طلاب جامعه‌الزهرا(س) در کارگاه عکس نوشته با موضوع «مشارکت حداکثری»

کارگاه عکس نوشته انتخابات

کارگاه عکس نوشته با موضوع «مشارکت حداکثری» با حضور جمعی از طلاب هنرمند جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگاه تولید عکس نوشته با موضوع «مشارکت حداکثری» با حضور جمعی از طلاب و هنرمندان در مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق برگزار شد.

این کارگاه با مشارکت جامعه الزهرا علیهاالسلام و همکاری مراکز مختلف از جمله شورای هماهنگی نهادهای مدیریتی حوزوی، معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، کانونی هنر شیعی، مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق و حلقه هنری مثال برگزار شد.

جمعی از طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام در این کارگاه حضور یافتند و از تجربیات استاد مسعود نجابتی بهره مند شدند.

گفتنی است؛ مسابقه «تولید عکس نوشته با محوریت موضوع انتخاب حداکثری» با مشارکت و هم اندیشی کنشگران سایبری معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود.

شعارهای محوری در موضوع مشارکت حداکثری شامل «#به_انتخاب_تو» و «#انتخاب درست (جهت دانلود نشان و نام واره اینجا کلیک کنید)».

آثار باید در یکی از سایز های مرسوم پست اینستاگرام ۱۰۸۰ در ۱۰۸۰ و یا استوری ۱۰۸۰ در ۱۹۲۰ باشد؛

ارزیابی آثار بلافاصله بعد از انتخابات انجام و نفرات برتر در هفته اول بعد از انتخابات اعلام خواهند شد.

در پایان، به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان دارای بهترین آثار، هدیه ۲۵۰ هزار تومانی پرداخت خواهد شد. همچنین آثار تأیید شده در شبکه کشوری کنشگران به صورت حداکثری منتشر خواهد شد.

مهلت ارسال آثار تا روز پنجشنبه ۲۷ خرداد است و علاقه‌مندان می‌توانند پس از ثبت نام در سایتhttps://ticketing.eshragh.ir آثار خود را ارسال کنند.