تشرف کارکنان خانم جامعه‌الزهرا(س) به زیارت حضرت معصومه(س)

زیارت حرم حضرت معصومه

کارکنان خانم جامعه الزهرا علیهاالسلام همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه علیهاالسلام به زیارت حضرت مشرف می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده ربابه داودالموسوی از تشرف کارکنان خانم جامعه الزهرا علیهاالسلام به زیارت حرم مطهر حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها به مناسبت سالروز ولادت باسعادت حضرت معصومه علیهاالسلام و روز دختر، خبر داد.

مدیرکل امور فرهنگی جامعه الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت:برای این مراسم تدابیر رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی سنجیده، و برنامه‌های متنوعی تدارک دیده شده است.

داودالموسوی گفت: در این  برنامه زیارت نامه حضرت معصومه علیهاالسلام به صورت دسته جمعی قرائت می‌شود.

وی از دیگر برنامه های این مراسم را بیان فضائل بانوی کرامت حضرت معصومه علیهاالسلام توسط سرکار خانم افضلی، مدیحه سرایی و جشن میلاد به همراه اهدای تبرکی ذکر کرد.