تمدید مهلت پیش ثبت نام دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی

ثبت نام دبیرستان دولتی معارف اسلامی هدی

مدیر دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی از تمدید مهلت پیش ثبت نام در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا سوم تیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم ایزدی در گفتگو با واحد خبر، با اشاره به پیش ثبت نام دانش آموزان دختر متولدین نیمه دوم ۱۳۸۴ و نیمه اول ۱۳۸۵ در دبیرستان دولتی علوم و معارف اسلامی هدی، عنوان کرد: پیش ثبت نام دانش آموزان در دبیرستان علوم و معارف اسلامی هدی تا پایان روز پنجشنبه 3 تیر تمدید شد.

مدیر دبیرستان دولتی علوم و معارف اسلامی هدی به تغییر نحوه ارزیابی علمی داوطلبان ورود به این دبیرستان، گفت: آزمون ورودی دبیرستان علوم و معارف اسلامی که زمان برگزاری آن در اطلاعیه ها 27 خرداد عنوان شده بود، لغو شده و نحوه‎ی ارزیابی به صورت مجازی با تکمیل فرم ارزیابی علمی با استفاده از نمرات کارنامه نهایی دانش آموز خواهد بود.

ایزدی افزود: مهلت بازه زمانی تکمیل فرم ارزیابی علمی از سوی داوطلبان، از روزسه شنبه تا جمعه، اول تا 4 تیر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل فرم به منزله پذیرش قطعی نیست، پس از ارزیابی، در صورت پذیرش، زمان مصاحبه با پیامک به داوطلبان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی با بیا اینکه زمان مصاحبه داوطلبان دبیرستان علوم و معارف اسلامی از روز دوشنبه، 7 تیر آغاز می‌شود، یادآور شد: داوطلبان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با واحد پشتیبانی ثبت نام مدارس هدی به شماره 32112128 تماس بگیرند.