کرسی ترویجی «بررسی سقط جنین در فقه امامیه و اسناد بین الملل» برگزار می‌شود

کرسی ترویجی 33

کرسی ترویجی «بررسی سقط جنین در فقه امامیه و اسناد بین الملل» با ارائه خانم حسنی سعدی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سی و سومین کرسی ترویجی جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «بررسی سقط جنین در فقه امامیه و اسناد بین الملل» از سوی معاونت پژوهش و با همکاری گروه علمی پژوهشی فقه و حقوق پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

سرکار خانم فاطمه حسنی سعدی در این کرسی ترویجی، به ارائه مقاله ای با این موضوع می‌پردازد و سرکار خانم مریم برقعی، استاد ناقد این جلسه است، همچنین سرکار خانم پریسا راد به عنوان دبیر علمی حضور دارد.

این کرسی ترویجی روز چهارشنبه 19 خرداد ساعت 9:30 تا 11 به صورت مجازی برگزار می‌شود و علاقه مندان می‌توانند از طریق پیوند http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy در جلسه شرکت کنند.