آغاز مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه‌الزهرا(س)

تودیع و معارفه

مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین ربانی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، مراسم تودیع و معارفه مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام امروز (چهارشنبه، 5 مرداد) در تالار بیداری اسلامی آغاز شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود محمدی عراقی، رییس دفتر رهبر معظم انقلاب در قم، آیت‌الله مرتضی مقتدایی رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران، حجت الاسلام والمسلمین ربانی، رییس هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام، نمایندگان بیوت مراجع، علما، فضلا، اساتید و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام حضور دارند.

در ابتدای این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی، رییس هیات امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام به سخنرانی می‌پردازد، در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود مدنی، مدیر سابق جامعه الزهرا علیهاالسلام، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد دیانی، سرپرست و عضو هیأت امنای جامعه الزهرا علیهاالسلام و سرکار خانم زهره برقعی، مدیر جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام سخنرانی می‌کنند.

حضرت آیت الله مرتضی مقتدایی، رییس شورای سیاستگذاری حوزه های علمیه خواهران از دیگر سخنرانان این مراسم است، همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمود محمدی عراقی، رییس دفتر رهبر معظم انقلاب در قم به عنوان آخرین سخنران به سخنرانی خواهد پرداخت.

در پایان مراسم، احکام مدیریت جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور شخصیت های حاضر در مراسم، تنفیذ خواهد شد.